Coronavirus, Covid -19 maatregelen van de praktijk.

Om mee te nemen naar het consult:  1 grote en 1 kleine handdoek.

Bij Corona gerelateerde klachten of een temperatuur van 37.5 graden of hoger gaat uw afspraak niet door. Deze kunt u kosteloos verzetten. 

Vanwege het uitbreken van het Coronavirus neemt Praktijk voor OMT de volgende maatregelen gebaseerd op de richtlijn van  het RIVM en het KNGF:

  1. De wachtkamer bevindt zich tegenover de behandelruimte. Kom zoveel mogelijk alleen naar de afspraak. Maximaal 2 volwassenen worden binnengelaten in de behandelkamer, tenzij het om uw kinderen gaat. Dan wordt hiervoor een uitzondering gemaakt. 
  2. Uw temperatuur kan worden opgenomen met een contactloze thermometer in de wachtkamer. Bij 37.5 graden of meer hanteert de praktijk dat u een verhoging heeft en gaat uw afspraak niet door. U doet er verstandig aan uw temperatuur thuis alvast te checken.
  3. Uw handen kunt U contactloos desinfecteren bij de ingang van de behandelkamer. Graag doet u dit voordat u verder gaat.  
  4. De behandeling kan korter zijn i.v.m. de extra hygiëne maatregelen die nodig zijn om uw en onze gezondheid zo goed mogelijk te garanderen voor en na de behandeling. 
  5. Neem alstublieft de hygiënemaatregelen in acht. Bescherm uzelf en ons en kom fris en schoon aan bij uw afspraak.
 Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Alleen samen kunnen we Corona de baas. 

 https://lci.rivm.nl/richtlijnen/covid-19